Om os

MV-Tryk har mere end 100 års erfaring med grafiske løsninger til virksomheder.

Hvem er MV-Tryk?

MV-Tryk har mere end 100 års erfaring med grafiske løsninger til virksomheder. Det giver en unik ballast af viden, som kommer vores kunder til gode. Vi har ofte langvarige relationer til vores kunder – på den måde leverer vi den bedste service efter kundernes ønsker og behov, som tilpasses deres markedsføring og virksomhedens særlige kendetegn. 

MV-Tryks service er kendt og respekteret i hele landet – vi er en af de 3 største B2B-eksperter inden for alle former for printet eller trykt kommunikation. Med en af branchens bredeste kundegrupper leverer vi rådgivning, koncepter og praktiske løsninger til alle formål. Vi tager os naturligvis også af levering – efter aftale.

Hos MV-Tryk får du aldrig et discount-produkt, men vores store indsigt i tekniske muligheder og effektiv kommunikation betyder, at det bedste grafiske produkt ofte er billigere, end du tror. 

MV-Tryk er medlem af Grakom – brancheforening for grafisk kommunikation & medier samt af Green Network – netværk for miljø, arbejdsmiljø og CSR.

Vision, mission og værdier

Vores vision er er at være Danmarks bedste inden for tryksager.

Vores mission er at skabe den optimale løsning for små og store kunder til alle formål og formater.

Vores kerneværdier er

– Kompetence

– Forståelse

– Resultatfokus

– Fleksibilitet

– og så kan man altid komme i kontakt med os i arbejdstiden – gerne også på visit til en snak og en kop kaffe.